https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Tv Klan
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 100% / 608 fjalë Bashkia e Tiranës projekt për transformimin e Piramidës
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 100% / 1001 fjalë Hapet panari “Work & Study”, Veliaj: Piramida, qendra më e madhe e teknologjisë në rajon
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja 73.9% / 400 fjalë Hapen kreditë e buta, Veliaj: Zgjidhje problemit të strehimit për familjet
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 100% / 558 fjalë Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial 75% / 72 fjalë Parkut të Liqenit Artificial i shtohen pemë të reja
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 100% / 561 fjalë Tiranë, nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët austriakë
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë S’ka raportim S’ka raportim
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 100% / 758 fjalë Veliaj në Fondacionin Irlandez të Arkitekturës: Himni i Tiranës, himn i një qyteti që punon
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 49.3% / 107 Mbillen 4 mijë pemë në parkun e liqenit të Vaqarrit
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit S’ka raportim S’ka raportim
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan S’ka raportim S’ka raportim
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit S’ka raportim S’ka raportim
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 99.8% / 592 fjalë Bashkia, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët pa prindër
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 100% / 554 fjalë Shpallen fituesit e “Tirana Art Fest”, kush janë talentet e qytetit
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve 87.7% / 729 fjalë Hapet Amfiteatri i Tiranës, Veliaj: Ditët më të mira, i kemi përpara