https://www.fapjunk.com https://pornohit.net london escort london escorts buy instagram followers buy tiktok followers Ankara Escort Cialis Cialis 20 Mg
Aküm yolda akü servisi ile hizmetinizdedir. akumyolda.com ile akü servisakumyolda.com akücüakumyolda.com akü yol yardımen yakın akücü akumyoldamaltepe akücü akumyolda Hesap araçları ile hesaplama yapmak artık şok kolay.hesaparaclariİngilizce dersleri için ingilizceturkce.gen.tr online hizmetinizdedir.ingilizceturkce.gen.tr ingilizce dersleri
It is pretty easy to translate to English now. TranslateDict As a voice translator, spanishenglish.net helps to translate from Spanish to English. SpanishEnglish.net It's a free translation website to translate in a wide variety of languages. FreeTranslations
Data Njoftimet e Bashkisë Përputhshmëria në % / fjalë sipas copyleaks.com Lajmi në Vizion Plus
27 Mars 2018 Pas Pazarit të Ri, Bashkia e Tiranës dhe AADF marrëveshje për transformimin e Piramidës 96.6% / 204 fjalë Transformimi i Piramidës, qendër multifunksionale për të rinjtë
28 Mars 2018 Hapet panairi “Work & Study”, 60 kompani dhe biznese të ndryshme ofrojnë 3 mijë vende pune 96.7% / 298 fjalë Organizohet edicioni i 9-të i panairit “Work & Study”
29 Mars 2018 Bashkia e Tiranës hap aplikimet për 500 kredi të buta, kryeqyteti me tre lagje të reja S’ka raportim S’ka raportim
30 Mars 2018 Ministri Majko dhe kryebashkiaku Veliaj mbjellin pemë në Njësinë 5 67.4% / 139 fjalë Mbillen 100 pemë të reja
31 Mars 2018 Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore dhurojnë pemë për Parkun e Liqenit Artificial 86.7% / 197 fjalë Vrapuesit dhe Vëllazëria Ungjillore mbjellin pemë, Veliaj: Bëhuni pjesë e aksionit deri në 22 prill
25 Prill 2018 Nis trajnimi i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë austriak 78.5% / 238 fjalë Veliaj: “Bizneset shkelin rregullat për mbrojtjen nga zjarri”
26 Prill 2018 Këshilli Bashkiak miratoi një sërë vendimesh në ndihmë të shtresave në nevojë S’ka raportim S’ka raportim
27 Prill 2018 Ndryshimi i Tiranës, histori suksesi në takimin e Fondacionit Irlandez të Arkitekturës 87.8% / 268 fjalë Veliaj vlerësohet në Irlandë
29 Prill 2018 Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Mbrojtjes mbjellin pisha për 42 ushtarët dëshmorë 75.5% / 188 fjalë Mbillen pemë në nderim të ushtarakëve
30 Prill 2018 Në prag të Ditës së Punëtorëve – Analizë e punës për drejtoritë e punëtorëve të qytetit 87% / 275 fjalë “Lufta” e përditshme për pastrimin
27 Maj 2018 Gazeta më e madhe në Holandë: Tirana më modernja në Ballkan S’ka raportim S’ka raportim
28 Maj 2018 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit S’ka raportim S’ka raportim
29 Maj 2018 Bashkia e Tiranës, ALSAR dhe TIKA, 1 mijë pako me ushqime për fëmijët në nevojë 71.2% / 188 fjalë Ndihma për familjet në nevojë
30 Maj 2018 Shpallen fituesit e edicionit të tretë të “Tirana Art Fest” 67.2% / 123 fjalë Ndahen çmimet për “Tirana Art Fest”
31 Maj 2018 Kryeqytetit i rikthehet Teatri Veror te Liqeni Artificial, 400 artistë çelin stinën e koncerteve 81.3% / 336 fjalë Hapet Amfiteatri i Tiranës