Dy ditë më parë kryeministri Edi Rama ishte pjesë e programit më të ri “Provokacija” të gazetarit dhe opinionistit të njohur, Mustafa Nano, në ABC News.

E ndoqa me shumë kërshëri, pasi Nano ka një stil krejt unik në bisede, që e identifikon në raport me programet e tjera talk show në treg. Aq më shumë që ai mendon dhe për improvizimin e një interviste në dukje spontane për sytë e shikuesve, çka më intrigon edhe më shumë nga pikëpamja profesionale.

Edhe këtë herë opinionisti-moderator nuk më zhgënjeu! Ndonëse pak vulgare nga këndvështrimi estetik, plani hapës i intervistës ishte ai i dy palë këmbëve (atleteve) mbi tavolinë, që u shoqërua me një monolog hyrës së drejtuesit të emisionit, mbi atletet e famshme të kryeministrit, që kohët e fundit ka zënë hapësira të tëra në gazetat, televizionet e portalet vendase e të huaja.

“Gudulisja” e Mustafa Nanos ishte, në fakt, “Provokacija” e vetme që ai na ofroi në gjysmë ore intervistë me Edi Ramën…

Shkurtimisht, tema që u trajtuar ishte “look-u” i kreut të qeverisë, Edi Rama dhe ndikimi i tij në politikëbërjen lokale dhe atë ndërkombëtare.

Pas këtij programi, atletet e kryeministrit i dhanë po kaq jehonë dhe “Provokacijes” së Mustafa Nanos, i cili po ashtu pushtoi gazetat, portalet dhe rrjetet sociale. Madje, ky program tërhoqi dhe vëmendjen e një tjetër analisti të njohur, si Armand Shkullaku, i cili i kushtoi një opinion të tërë “dështimit” të Ramës për të shfaqur veten e tij, në një intervistë intime, përtej show-t të zakonshëm politik.

Qasja e dy analistëve, i pari me emisionin ndërsa i dyti me “lapsin” e tij, ishin një “provokacija” për mua si shikues, lexues por dhe si gazetar. Përse?!

Duke patur një tjetër opinion për peshën e mendimit të Mustafa Nanos, të ngulitur edhe për shkak të qëndrimeve radikale ndaj një ish kryeministri, mbeta i habitur nga gazetaria e tij rozë përballë një kryeministri në detyrë!

Po ty nuk të habiti ndopak Shkullak?!

“Gudulisja” e Mustafa Nanos ishte, në fakt, “Provokacija” e vetme që ai na ofroi në gjysmë ore intervistë me Edi Ramën…

Copyright Të gjitha të drejtat e artikujve të publikuar janë të rezervuara dhe i përkasin © MediaLook. Ju mund të përdorini, publikoni ose përktheni artikullin me kushtin që ju të atribuoni dukshëm burimin, të kryeni lidhje hiperlink me faqen dhe mos ta përdorni atë për qëllime komerciale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here