Kreu Etiketa Kryeministri Edi Rama

Kryeministri Edi Rama

Kreu i VOA-s për Euroazinë: Qeveria retorikë agresive ndaj mediave, shtypi më pak i...

"Shtypi në Shqipëri është bërë më pak i lirë dhe i pavarur, ndërsa kreu i qeverisë ka përdorur gjithnjë e më shumë një retorikë agresive e kërcënuese duke i cilësuar mediat si "kazan"". Deklarata...