Kreu Etiketa VOA

VOA

Kreu i VOA-s për Euroazinë: Qeveria retorikë agresive ndaj mediave, shtypi më pak i...

"Shtypi në Shqipëri është bërë më pak i lirë dhe i pavarur, ndërsa kreu i qeverisë ka përdorur gjithnjë e më shumë një retorikë agresive e kërcënuese duke i cilësuar mediat si "kazan"". Deklarata...

Kriza e Kosovës “përplas” NY Times e VOA, Bytyçi: vendi në kurthin e presidentit...

Të mërkurën janë bërë dy deklarata: Në Zërin e Amerikës ishte zoti Thaçi, nga ku vazhdoi të këmbngulë për ndarjen e Kosovës. Në New York Times u botua një editorial i zotit Haradinaj, ku...