Kreu Etiketa Drafti Koci Beqiraj

Drafti Koci Beqiraj

Kryesia e Akademisë në konflikt interesi! Akuza akademikeve që denoncuan amendimet arbitrare për rizgjedhjen...

Kryesia e Akademisë së Shkencave e cilëson si një “reformim të Akademisë” propozimin për amendimin e ligjit aktual të dy deputeteve Petro Koci dhe Ismet Beqiraj, që pak muaj para zgjedhjeve brenda këtij institucioni,...